masnouballet.cat | L’escola
L’escola de ballet neix gràcies a la inquietud de Mireia Escoda Llorens, educadora infantil i ballarina amb titulació Advance per la Royal Academy of Dance (Londres) per ensenyar i promoure l’art de la dansa clàssica a totes les edats mitjançant els mètodes més moderns de la docència. A Masnouballet oferim classes per a totes les edats i nivells i hi ha lloc per a tot tipus d'alumnes: aquells que desitgen fer dansa com a complement a la seva formació acadèmica, altres que volen ballar perquè els hi agrada la dansa i és una bona manera de fer exercici, i també per aquells que els hi agradaria en un futur a dedicar-se d'una manera professional a ballar.
Classes, horari, mestres
15266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15266,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
La-escola

L’ escola

L’escola de ballet neix gràcies a la inquietud de Mireia Escoda Llorens, educadora infantil i ballarina amb titulació Advance per la Royal Academy of Dance (Londres) per ensenyar i promoure l’art de la dansa clàssica a totes les edats mitjançant els mètodes més moderns de la docència.

Una disciplina que barreja oci, diversió i exercici a parts iguals, al mateix temps que forma a la persona en els valors de la constància, la disciplina i la superació personal.

La Mireia i el seu equip posen a la vostra disposició un ampli espai al centre de la localitat del Masnou on podreu prendre consciència del treball corporal a mans de mestres qualificats i amb trajectòria docent, acadèmica i artística.

aina

Professora de dansa contemporània.

Metodología Simonson de enseñanza
Northern School of Contemporary Dance (Leeds, UK)
Certificate Program in Dance Performance Studies (Winchester, Virginia, USA).

Aina Gargallo

MIREIA-ESCODA_500x340

Fundadora i directora de l'escola.

Professora de dansa clàssica.
Titulada per la Royal Academy of Dance ( London) especialitzada en dansa clàssica.
Títulada en educació infantil.

Mireia Escoda

77da67_cd92d7eb6ca343f2a9615f1261fa3f6b-mv2

Professora convidada de dansa clàssica i repertori.

Actualment ballarina prefessional a la Companhia Nacional de Bailado
( Portugal )

Mar Escoda

Espacio_1600x500

Classes i horaris

A Masnou Ballet oferim classes per a totes les edats i nivells.  Hi ha lloc per a tot tipus d’alumnes: aquells que desitgen fer dansa com a complement a la seva formació acadèmica, altres que volen ballar perquè els hi agrada i és una bona manera de fer exercici, i també per aquells que en un futur s’hi volen dedicar professionalment. Els quals els hi oferim un programa especialitzat i personalitzat durant tota  la seva formació.

 

L’escola organitza diferents espectacles durant l’any i també els alumnes amb més nivell tenen l’ oportunitat de preparar-se per a participar a concursos nacionals i internacionals de dansa.

INSCRIPCIONS OBERTES PEL CURS 2019-2020 A PARTIR DE JUNY

Classe de prova sense compromís.


Normativa de l’escola

 

Inscripcions:

S’han d’efectuar a la recepció de l’escola. s’ha d’abonar la quota de la matrícula i omplir el formulari d’inscripció. Amb la firma d’aquest document automàticament està inscrit a l’escola i acceptant la normativa d’aquesta.

 

Descomptes i promocions:

S’aplicarà el 5% de descompte a  la quota a partir del segon familiar i únicament s’ha d’efectuar  el pagament d’una matricula per família.

 

Baixes:  

Les baixes s’han de notificar abans del dia 20 de cada mes. En el cas que la baixa sigui notificada a partir del dia 20, automàticament s’efectuarà el cobrament del rebut del mes següent.

 

Política de pagament i recuperació de classes:

El pagament de la quota mensual es formalitzarà del 1 al 5 de cada mes. En el cas de devolució del rebut per part de l’entitat bancària, l’alumne/a  haurà d’abonar en efectiu la quota i el recàrrec de devolució. Es prega que s’avisi dels canvis de direcció, telèfon, compte bancària, forma de pagament, etc., amb el temps suficient per evitar incidències.

El mes d’agost es cobrarà la quota de manteniment de plaça per a tots els alumnes de l’escola.

En el cas de malaltia i/o falta d’assistència per part de l’alumne/a, es permetrà la recuperació de les classes, sempre amb la prèvia conformitat  de la direcció de l’escola. Les classes es recuperaran en el seu grup, o en un grup de nivell equivalent. Aquestes classes no seran compensades ni econòmicament ni amb hores extres d’assaig. Les classes que s’anul·lin per l’escola es recuperaran. Les classes que no es facin per coincidir en festius nacionals, autonòmics o regionals no es recuperen.

 

 

Altres qüestions i condicions de l’escola

 

Horari de  l’escola i recepció:

De dilluns a divendres l’escola obre les seves portes de  17:00h a  21:30h. L’horari de la recepció per a demanar informació i/o  atendre consultes és de dilluns  a dijous de 17:00h a 19:30h i  dimarts de 19:30 a 20:30h. Fora d’aquest horari us podeu posar en contacte amb l’escola via mail o telèfon.

 

Uniforme:

Per a l’assistència a les classes es requereix el pentinat i la vestimenta adequada i establerta per l’escola. No està permès  portar complements, com ara: polseres, rellotges, penjolls, etc.

 

Vestuari d’espectacles:

L’escola informarà del vestuari que es requereix per a cada espectacle.

 

Nivells de curs i professorat:

Les classes estan dividides en grups segons nivells. El professorat està altament qualificat i  serà  el responsable d’avaluar el nivell de cada alumne i assignar el grup més convenient. El professorat pot canviar l’alumne de grup segons la seva evolució durant el curs.

 

Drets d’imatge:

S’escollirà a la recepció l’acceptació o no dels drets d’imatge per a la disposició de l’escola en el moment d’efectuar la matricula a la recepció.

 

Codi de conducte:

– Es prega màxima puntualitat a les classes i els assajos.

– Els telèfons mòbils estan totalment prohibits dins l’aula i la direcció no es fa responsable  de la seva pèrdua.

– La disciplina  és un valor indispensable i per això la considerem imprescindible en tots els àmbits  ( puntualitat, bon comportament tant a la classe com en el  vestuari,  i respecte entre els companys i els mestres).