masnouballet.cat | L’escola
L’escola de ballet neix gràcies a la inquietud de Mireia Escoda Llorens, educadora infantil i ballarina amb titulació Advance per la Royal Academy of Dance (Londres) per ensenyar i promoure l’art de la dansa clàssica a totes les edats mitjançant els mètodes més moderns de la docència. A Masnouballet oferim classes per a totes les edats i nivells i hi ha lloc per a tot tipus d'alumnes: aquells que desitgen fer dansa com a complement a la seva formació acadèmica, altres que volen ballar perquè els hi agrada la dansa i és una bona manera de fer exercici, i també per aquells que els hi agradaria en un futur a dedicar-se d'una manera professional a ballar.
Classes, horari, mestres
15266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15266,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
La-escola

L’ escola

L’escola de ballet neix gràcies a la inquietud de Mireia Escoda Llorens, educadora infantil, ballarina amb titulació Advance per la Royal Academy of Dance (Londres) i mestra amb el Certificate in Ballet Teaching Studies ( RAD, Londres) per ensenyar i promoure l’art de la dansa clàssica a totes les edats mitjançant els mètodes més moderns de la docència. Una disciplina que fusiona oci, diversió i exercici a parts iguals, al mateix temps que forma a la persona en els valors de la constància, la disciplina i la superació personal.

 

 

Som escola pionera en la formació de dansa clàssica al Poble del Masnou. Masnou Ballet és la primera escola, de la localitat i els seus voltants, en oferir una formació reglada i regulada. Es prepara als alumnes per examinar-se anul·lament amb l’objectiu d’obtenir una formació reglada i la titulació en dansa clàssica, de la mà de la Royal Academy of Dance (Londres).

 

 

La Mireia i el seu equip posen a la vostra disposició un ampli espai al centre de la localitat del Masnou on podreu prendre consciència del treball corporal a mans de mestres qualificats i amb trajectòria docent, acadèmica i artística.

aina

Professora de dansa contemporània.

Metodología Simonson de enseñanza
Northern School of Contemporary Dance (Leeds, UK)
Certificate Program in Dance Performance Studies (Winchester, Virginia, USA).

Aina Gargallo

MIREIA-ESCODA_500x340

Fundadora i directora de l'escola.

Professora de dansa clàssica.

Titulada amb el certificate in Ballet Teaching Studies (London) i mestra registrada a la Royal Academy of dance.
Títulada en educació infantil.

Mireia Escoda

77da67_cd92d7eb6ca343f2a9615f1261fa3f6b-mv2

Professora convidada de dansa clàssica i repertori.

Actualment ballarina prefessional a la Companhia Nacional de Bailado
(Portugal)

Mar Escoda

Ana Camarero

Professora de dansa clàssica.

Formada en el Mètode Vaganova. Escola Simone Suter (Suïssa) i l'Escola Superior de Ballet (Bèlgica).
Ballarina en el Ballet de l'Opera del Rhin (França).

Ana Camarero

Espacio_1600x500-1024×320

Classes i horaris

A Masnou Ballet trobareu classes per a totes les edats i nivells.  Hi ha lloc per a tot tipus d’alumnes. Alumnes que desitgen fer dansa de manera seria, rigorosa i com a complement a la seva formació acadèmica i/o també per aquells a qui els agrada ballar i volen gaudir d’una bona estona fent exercici. Per altre banda, diposem d’un programa específic per aquells alumnes que volen fer de la dansa la seva professió.  Els quals els oferim un programa multidisciplinar, personalitzat i amb un acompanyament individualitzat durant tota la seva formació ( Curs de formació pre- professional. Requereix prova de nivell).

 

 

L’escola segueix la metodologia de la  Royal Academy of Dance (Londres). Oferint, amb aquest sistema,  la possibilitat d’examinar-se anualment i obtenir una titulació internacional (atorgada per aquesta organització, reconeguda mundialment). També som escola adherida a la federació Catalana de professors de dansa i  garantim un nivell de qualitat educativa i formativa basat en la nostra filosofia i  formació dels nostres mestres.

Creiem  molt important  que es  combini la formació a les aules  amb l’esxperiència escènica i és per aixó que oferim als nostres alumnes,des de ben petits, la possibilitat de fer concursos, festivals i portes obertes. també els alumnes més avançats poden particpar a master class (amb l’oportunitat d’obtenir beques d’estudis), i  preparar-se per a concursos nacionals, interncionals i audicionar per a diferents companyies i/o escoles  de dansa  internacionals.

 

 

 CURS 2020-2021:  Inscripcions obertes:

A partir de setembre de dilluns a divendres de 17:00h a 20:00h i/o a dansa@masnouballet.cat

Durant el mes d’agost podem atendre les vostres consultes per mail.

Per a més informació, consultes i/o inscripcions:  dansa@masnouballet.cat  / telf. 678917570

 

Inici classes curs 20/21:

1 Setembre

Classe de prova sense compromís

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Horaris, formació i normativa de l’escola

Horari de l’escola i recepció:

 

De dilluns a divendres l’escola ofereix classes de clàssic, contemporani, puntes, dansa caràcter, preparació per a concursos, repertori, tallers coreogràfics, preparació exàmens RAD, pràctica escènica, preparació física, estiraments i elasticitat, des dels més petits fins a adults. Els dissabtes l’escola també ofereix classes de dansa clàssica i  es treballa en la preparació per a concursos i/o espectacles.

L’horari de la recepció per a demanar informació i/o  atendre consultes és de dilluns a divendres de 17:00h a 20:00h. Fora d’aquest horari us podeu posar en contacte amb l’escola via mail o telèfon.

 

 

Formació, nivells  i professorat:

 

Les classes estan dividides en grups segons nivells. Oferim classes a nivell amateur i pre-professional. En ambdós nivells de formació es treballa ballet clàssic ( metodologia Vaganova i anglesa), dansa contemporania, caràcter, pràctica escènica, puntes, repertori i preparació per els exàmens de la Royal Academy of Dance ( Londres).

El professorat està altament qualificat i  serà  el responsable d’avaluar el nivell de cada alumne i assignar el grup més convenient. El professorat pot canviar l’alumne de grup segons la seva evolució durant el curs.

 

 


Pre-ballet (3-5 anys) – Dansa creativa. Els nostres objectius per aquesta etapa són: desenvolupar les capacitats de moviment, l’expressió, la creativitat, la sensibilitat i la apreciació musical.  Tot això en un ambient proper i confortable on l’entusiasme i la diversió són primordials per aprendre. Creiem que una bona base des de ben petits i a mans de mestres qualificats marcaran la diferencia en l’aprenentatge dels nostres alumnes.

Dansa I (5-8 anys) – Introducció a les bases tècniques de la dansa clàssica i condicionament físic. La programació és activa i els nens/es  es posen en forma només pel fet de participar.

Dansa II (8-11 anys) – Nivell amateur . Dansa clàssica, iniciació a les puntes, dansa contemporània, caràcter i condicionament físic.

Dansa III (11-15 anys) – Nivell amateur i pre- professional. Dansa clàssica, tècnica puntes, repertori, dansa contemporània, caràcter i condicionament físic. Curs formació pre-professional segons nivell: classes amb un nombre limitat d’alumnes amb aspiracions professionals.

Dansa IV (a partir de 14 anys) -Nivell amateur i pre- professional. Dansa clàssica, tècnica puntes, repertori, dansa contemporània, caràcter i condicionament físic. Formació pre-professional segons nivell: classes amb un nombre limitat d’alumnes amb aspiracions professionals.

Adults – Dansa clàssica ( tots els nivells i horaris de matí i tarda) i dansa contemporània (tots els nivells). Col.locació corporal i estiraments:  una classe completa on es treballa tot el cos a nivell mental, muscular i postural,  on s’utilitzen tècniques de la dansa clàssica, pilates i progressing ballet technique. Una de les millors maneres per mantenir-se en forma i alhora gaudir de la dansa clàssica conectant amb cos i ànima. Una classe pensada i indicada  per a totes les persones i de totes les edats.

 

Formació Pre – professional: classes de dilluns a dissabte.

La formació inclou: dansa clàssica ( metodologia Vagànova i Anglesa), dansa contemporània, tècnica de puntes, treball de salts i repertori, dansa caràcter, pràctica escènica, condicionament físic per ballarins/es i anatomia. Les classes estan impartides per mestres de l’escola i es fan  tallers amb mestres convidats.  Acompanyament i suport de coaching per a cada alumne, preparació d’ exàmens per obtenir la titulació de dansa clàssica ( RAD), participació a màsters class, tallers i xerrades organitzades per diferents institucions/entitats i preparació per a concursos i audicions.

T’orientem i acompanyem  durant tota la teva formació…

 

Classes particulars  Classes concertades

Classes On line – La dansa no s’atura i des de Masnou ballet hem estructurat  un programa pedagògic on line (des dels 3 anys fins adults). Classes de clàssic, contemporani, condicionament físic, conferències, preparació exàmens de la Royal Academy of dance, historia de la dansa, tècnica, anatomia, coach i acompanyament personalitzat als alumnes i molt més… Aquest nou plantejament ens permet continuar amb la formació acadèmica quan les  circumstàncies ens obliguin a fer formació semi presencial i/o comletament on line.  Aquest projecte és fruit d’una necessitat que neix a partir de la situació que hem i estem vivint durant aquesta crisis. Una nova eina de  gran qualitat acadèmica  perquè ningú perdi l’ portunitat de seguir connectat amb la dansa i la cultura.

Tot i fer les classes presencials  l’escola seguirà oferint també la via on line ( classes en directe des de l’aula)  per adaptar-se a les necessitats individuals ( consultar totes les opcions) .

 

 


Uniforme:

Per a l’assistència a les classes es requereix el pentinat i la vestimenta adequada i establerta per l’escola. No està permès  portar complements, com ara: polseres, rellotges, penjolls, etc. Consultar el vestuari que es necessita a l’escola.

 

 

Vestuari d’espectacles:

L’escola informarà del vestuari que es requereix per a cada espectacle.

 

 

Inscripcions:

S’han d’efectuar a la recepció de l’escola. s’ha d’abonar la quota de la matrícula i omplir el formulari d’inscripció. Amb la firma d’aquest document automàticament està inscrit a l’escola i acceptant la normativa d’aquesta.

 

 

Instal.lacions:

Masnouballet  compta amb dues sales de 140 i 70 metres quadrats totalment equipades i amb llum natural, zona d’escalfament i/o estiraments. També disposem de dos vestuaris amb dutxes i zona d’estudi.

 

 

Descomptes i promocions:

S’aplicarà el 5% de descompte a la quota a partir del segon familiar i únicament s’ha d’efectuar el pagament d’una matricula per família.

 

 

Baixes:  

Les baixes s’han de notificar abans del dia 25 de cada mes. En el cas que la baixa sigui notificada a partir del dia 25, automàticament s’efectuarà el cobrament del rebut del mes següent.

 

 

Política de pagament i recuperació de classes:

 

El pagament de la quota mensual es formalitzarà del 1 al 5 de cada mes. En el cas de devolució del rebut per part de l’entitat bancària, l’alumne/a haurà d’abonar en efectiu la quota i el recàrrec de devolució. Es prega que s’avisi dels canvis de direcció, telèfon, compte bancària, forma de pagament, etc., amb el temps suficient per evitar incidències.

El mes d’agost es cobrarà la quota de manteniment de plaça per a tots els alumnes de l’escola ( inclou l’assegurança anual).

En el cas de malaltia i/o falta d’assistència per part de l’alumne/a, es permetrà la recuperació de les classes, sempre amb la prèvia conformitat  de la direcció de l’escola. Les classes es recuperaran en el seu grup, o en un grup de nivell equivalent. Aquestes classes no seran compensades ni econòmicament ni amb hores extres d’assaig. Les classes que s’anul·lin per l’escola es recuperaran. Les classes que no es facin per coincidir en festius nacionals, autonòmics o regionals no es recuperen.

 

 

Altres qüestions i condicions de l’escola

Drets d’imatge:

S’escollirà a la recepció l’acceptació o no dels drets d’imatge per a la disposició de l’escola en el moment d’efectuar la matricula a la recepció.

 

Codi de conducte:

 

– Es prega màxima puntualitat a les classes i els assajos.

– Els telèfons mòbils estan totalment prohibits dins l’aula i la direcció no es fa responsable  de la seva pèrdua.

– La disciplina és un valor indispensable i és per això que  la considerem imprescindible en tots els àmbits (puntualitat, compromís, bon comportament dins l’aula  i respecte entre els companys i els mestres).