masnouballet.cat | Intensius
Dansa, Ballet, Masnou
15798
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15798,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Intensius d’estiu 2021:  Grup 1: de 8 a 12 anys.  Grup 2:   + 12 anys.  Del 5 al 23 de juliol ( Horari de 9h a 14h)

 

Durant els intensius d’estiu oferim classes tot el matí durant les 3 primeres setmanes de juliol. Poden apuntar-se ballarins/es a partir dels 8 anys i els alumnes es dividiran en dos grups per edats i nivells. Des de l’escola fomentem que aquestes classes siguin un espai on poder  seguir  aprenent i gaudint  de la dansa durant l’estiu d’una manera més distesa però alhora seguint amb la línia d’aprenentatge que ens caracteritza com escola, de la mà de mestres convidats amb trajectòria professional, artística i docent. En aquests cursos s’impartiran classes de dansa  clàssica, repertori, puntes i salts amb els mestres David Serrano, Jimena Martínez i Mireia Escoda. Dansa contemporània i taller de repertori coreogràfic amb la mestra Aina Gargallo, dansa de caràcter, tallers, PBT (Progressing ballet  technique: programa revolucionari per millorar la tècnica del ballet) i maquillatge escènic de la mà d’especialistes en el sector. L’escola oferirà un espai com a aula d’estudi, on podran llegir, fer    deures d’estiu etc…

Al final de les tres setmanes es farà una mostra de dansa a l’aire lliure on tots els alumnes tindran la oportunitat de mostrar dalt de l’escenari    totes les peces i coreografies apreses durant l’intensiu.

 

 

Del 5 al 23 de juliol de 9h a 14h

 

Inscripcions i +info:

dansa@masnouballet.cat  T. 678 917 570. Recepció de l’escola : tardes de 17:30 a 20h. Inscripcions fins 30 juny.

(places limitades pel Covid)

C/Jaume I 5-7 (El Masnou)

 

Aquesta escola garanteix totes les mesures i protocols marcats pels departaments d’educació i sanitat.

 

Mestres que impartiran els intensius:

 

Mireia Escoda: Professora de dansa clàssica i puntes. Titulada amb el certificate in Ballet Teaching Studies (London) i mestra registrada a la Royal Academy of dance. Títulada en educació infantil i pedagogia de la dansa.

David Serrano: Professor de dansa clàssica i contemporània. Graduat al Conservatori professional del institut del teatre de BCN, amb l’especialitat del grau professional de dansa i ballarí professional a l’actualitat.

Jimena Martínez: Professora de dansa clàssica. Graduada al Conservatori professional de dansa de Burgos, amb l’especialitat del grau professional de dansa i ballarina professional a l’actualitat.

Aina Gargallo: Professora de dansa contemporània. Metodología Simonson de enseñanza Northern School of Contemporary Dance (Leeds, UK)
Certificate Program in Dance Performance Studies (Winchester, Virginia, USA). Ballarina professional a l’actualitat.

MASNOUBALLET_2016_08_25-351-BN

Mireia Escoda

Directora i fundadora de l’escola  Masnou ballet.

-Mestra titulada amb el Certificate in Ballet Teaching Studies ( Royal Academy of Dance), Londres. I registrada, com  a mestra reconeguda per aquesta entitat, a la Royal Academy of Dance.

– Ballarina amb Titulació advance (Royal Academy of Dance), Londres.

Altres:

– Grau en educació infantil

– Graduada en filologia Àrab

 

 

aina

Aina Gargallo

Professora de dansa contemporània.

-Metodología Simonson de enseñanza
-Northern School of Contemporary Dance (Leeds, UK)
-Certificate Program in Dance Performance Studies (Winchester, Virginia, USA).